HOOPVOL NAAR DE PAASVAKANTIE

Beste Op Stappers,

Laat het ons eerlijk zeggen, het is “treiterachtig”! Tijdens deze vervelende pandemie wordt ons voortdurend voorgehouden … een mondmasker dragen, afstand houden, regelmatig je handen wassen …én… veel bewegen! … veel naar buiten gaan… wandelen, sporten … Wandelen… net dat wat we met Op Stap zo graag doen, werd ons de voorbije maanden onmogelijk gemaakt. Het wandelen op zich is uiteraard geen probleem maar omdat we voor Op Stap altijd exclusieve locaties selecteren en daarvoor ook een verplaatsing met een bus moeten maken, is dat één van de struikelstenen!

Een fervente wandelaar geeft echter de moed niet gemakkelijk op. We blijven hoopvol en vooral met een rugzak vol wandel goesting vooruit kijken. Het programma voor de krokusvakantie hebben we jammer genoeg moeten schrappen maar daar tegenover staat een puik alternatief tijdens de paasvakantie. We duimen er vurig voor dat dit programma wel kan gewandeld worden. En als jullie goed opletten, op vraag van geïnteresseerde Op Stappers, hebben we in ons paasprogramma een NOT tocht voor + 15j opgenomen. Beslist de moeite waard!

We kijken er naar uit om samen met jullie weer bos, veld, heide, moeras enz… in te trekken! De winter hebben we een beetje aan ons wandelverlangen moeten laten voorbij gaan… maar de lente biedt ook heel veel moois! Tot dan!

Jef, Eddy en Erik

Het OP STAP team