De ZOMER is daar!

Beste Op Stappers,

We gaan er niet te veel woorden aan vuil maken. Deze zomer gaan we weer op tocht. EINDELIJK! We gaan ervan uit dat corona ons niet langer voor de voeten loopt… ondertussen is het ganse Ritmica team gevaccineerd en zolang de “cijfers” niet verontrustend worden, hopen we bijgevoegd programma zoals gepland te kunnen wandelen.

De voorbije maanden is er wel ’t een en ’t ander gebeurd in het Op Stap team. Jef geniet ondertussen van een welverdiend pensioen. Erik echter heeft wat met gezondheidsproblemen te kampen en moet voor deze zomer passen. We wensen hem in ieder geval een spoedig herstel. Hem kennende weten we dat hij met z’n hart altijd bij de Op Stap avonturen aanwezig is. We hopen dat Erik in het najaar zich met z’n gekende enthousiasme opnieuw kan “smijten” voor Op Stap.

Eddy neemt voorlopig het voortouw in het programma en kan voor elke tocht op een collega van het MFC of op een vrijwilliger van ons leerkrachten team rekenen. Kwalitatieve begeleiding tijdens elke tocht is dus gegarandeerd.

Dus wanneer je zin hebt om mee Op Stap te gaan, raadpleeg dan snel de bijvoegde kalender en locatiebeschrijvingen en maak je keuze. Om alles, ook tijdens de vakantieperiode, vlot te organiseren hebben we voor de inschrijvingen ook enkele data als deadline geprikt! Dus treuzel niet en schrijf in!

We kijken uit naar jouw inschrijving! Tot dan!

Groetjes,

Het Op Stap team