PROGRAMMA ZOMER 2021

LEGENDE

undefined TREKKING TOCHTEN
Tijdens deze tochten worden de deelnemers uitgedaagd om grenzen te verleggen. Samen onderweg zijn in de weelderige natuur. (maximum 15km per tocht)
undefined MIXT TOCHTEN
Motorisch Integratie Tochten
– Hier verleggen we grenzen maar is de afstand beperkt. De tochten zijn ook voor kinderen en jongeren in een rolstoel. (maximum 10km per tocht)
undefined NOT TOCHTEN
Natuur Ontdekking Tochten
– We ontdekken samen dieren, planten en alles wat de natuur ons te bieden heeft en durven tijd maken voor observatie en studie.
(maximum 10km per tocht)

PROGRAMMA ZOMER 2021

datumtochtlocatie

Planning en praktische afspraken

Het Ritmica busje vertrekt om 08u00 op de speelplaats van Ritmica Wouwstraat 44 2540 Hove. Vóór de start van de rit naar de wandellocatie is er een korte briefing en worden enkele concrete afspraken gemaakt. Op de website van Op Stap http://www.opstapritmica.com vindt u het wandelaanbod per seizoen.

Aanmelding & inschrijving

Het aantal plaatsen per tocht is beperkt (max 6 deelnemers). Tijdig aanmelden is de boodschap. De deelname aan de staptocht kost € 25. (= inclusief vervoer, verzekering en begeleiding, = exclusief eten en drank voor onderweg). Na de aanmelding krijgt u informatie over de wijze van betaling. De betaling geldt als definitieve inschrijving. Voor aanmelding en info : sociale dienst van MFC Ritmica : socialedienst@ritmica.be of 03 460 11 53.

WIJ VERWIJZEN GRAAG DOOR NAAR DE PAGINA “AANMELDEN” INDIEN U MEER INFORMATIE WENST OF GRAAG EEN INSCHRIJVING DOET.

OOK BIJ DE SOCIALE DIENST KAN U TELEFONISCH TERECHT OP 03/460.11.50 VOOR MEER INFORMATIE OF INSCHRIJVINGEN.