Update: programma voor de zomer staat online!

_MG_9473De lente is volop aan de gang, maar ook de zomer staat al voor de deur. Al onze tochten voor de zomervakantie zijn gepland. Het programma kan je HIER terugvinden.

We hebben een divers aanbod aan tochten en hopen ook jou mee te mogen nemen op ons avontuur!

Het nieuwe aanbod natuurontdekkingstochten is er voor jongeren tussen 10 en 15  jaar. Hierbij gaan we samen op ontdekking naar dieren, planten en alles wat de natuur ons te bieden heeft. De afstand is beperkt tot 10 km per tocht.

Ook zijn er nieuw dit jaar onze MIXT tochten. Dit zijn motorische integratie tochten, waarbij jongeren in een rolstoel of motorisch meer beperkt zijn, kunnen aansluiten. We verleggen grenzen, maar de afstand is beperkt tot 10 km per tocht.

Daarnaast blijven we onze al bekende trekkingtochten doen. Dit zijn tochten waarbij de nadruk ligt op grenzen verleggen. Samen onderweg zijn in de natuur en het beleven van het stappen staat hier centraal. De afstand is beperkt tot 15-20 km per tocht.
We hebben dit jaar op donderdag 5 juli en vrijdag 6 juli ook een tweedaagse gepland, waarbij we overnachten in tenten. Een echt avontuur dus!

Tot slot hebben we onze tochten op maat. Scholen, organisaties en andere MFC’s kunnen een beroep doen op onze ervaren begeleiders om een staptocht op maat in elkaar te boxen.

Aanmelden voor onze tochten kan via het AANMELDFORMULIER

Wij hebben er alvast zin in !

Sportieve groeten van het ‘op stap’ team

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s