Bra sur Lienne ZA 21/10/2017

Afgelopen zaterdag stond onze eerste weekendtocht op het programma. Met een volgeboekte groep trokken we richting Bra om onze schoenen (en de rest van de outfit) in het Ardeense slijk te dopen.

Bij aankomst werden we aangenaam verrast door het (zeer dichtbij) opstijgen van een helikopter. Meteen iedereen onder de indruk en dat kwam de sfeer alleen maar ten goede!

We zetten aan richting kerk van Bra en trokken zo via de velden het bos in. De herfstkleuren waren talrijk aanwezig en de paden lagen er mooi bij.
Althans in het begin dan toch…
De bosbouw van de afgelopen weken had ervoor gezorgd dat enkele boswegen door de combinatie van nat weer en zwaar vervoer in slechte staat lagen.
We werden verplicht van de gebaande paden af te wijken en dieper het bos in te trekken om onze tocht te voltooien. Geen probleem voor onze deelnemers!
Iedereen stapte flink door en wanneer er enkele technisch moeilijkere stukken voor de boeg lagen, was het mooi om zien hoe iedereen elkaar een handje toestak!
Daar draait het tenslotte om tijdens deze tochten, genieten van de natuur, het gevoel van samenhorigheid, het voltooien van de prestatie en nieuwe vriendschappen tot het leven roepen.

Dat leek geen probleem zaterdag! De sfeer zat goed en iedereen probeerde elkaar op te peppen wanneer het eens wat steviger bergop leek te gaan. Allerhande onderwerpen werden besproken en ieder om beurt mocht met behulp van de extra gps onze route navigeren. We kunnen hierover besluiten dat we echte Christopher Columbus’en bij ons hadden, want we liepen nergens verkeerd!

Met uitzondering van wat vertraging verliep alles volgens plan en sloten we de dag af met een lekker gebakje aan onze bus, nakaartend over de tocht. Moe maar voldaan reden we terug richting Hove, met de ondergaande zon in onze rug…
Weer een geslaagde dag ‘OP STAP’!

Hieronder geven we enkele impressies van deze prachtige dag. Voor zaterdag 25 november zijn er nog enkele plaatsen vrij dus wees er snel bij! AANMELDEN kan via deze link of mailen naar socialedienst@ritmica.be

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s