Op ontdekking in BRA SUR LIENNE.

Om onze stappers een zo goed mogelijke service aan te bieden en te verzekeren dat al de staptochten geschikt zijn voor onze deelnemers, testen wij deze uit voor ze aan ons gamma toe te voegen. Zo is het niet anders voor de tocht ‘Panoramawandeling rond Bra sur Lienne’ die doorgaat op 21 oktober 2017.

Afgelopen zaterdag trokken we naar de prachtige Ardennen om deze tocht eens onder de loep te nemen. We stelden vast dat hij perfect aansluit bij het profiel van ‘OpStap’!

We nemen je mee door zowel bosrijk als agrarisch gebied. We trokken door enkele gezellige Ardeense dorpjes en wandelden zowel over landbouwwegen als smalle bospaadjes.
De vergezichten waren adembenemend(!) en de bomen zijn stilaan hun herfst jas aan het aantrekken, vermoedelijk treffen we hen binnen twee weken in vol kleurrijk ornaat!

Ook zagen we sporen van herten en reeën, een haas die de bosrand in sprong en tegen het einde van onze tocht talloze roofvogels! Tevens konden we de bouwwerken van onze vriend bever aanschouwen. Knap hoe deze architecten in de natuur hun burchten vormen. Het wild is er talrijk aanwezig, hierover bestaat geen twijfel!

We tonen je enkele sfeerbeelden maar geven nog niet alles prijs. Het zou de pret namelijk bederven voor onze deelnemers.

Inschrijven kan nog steeds! Kom zaterdag 21 oktober samen met ons genieten van de frisse boslucht, adembenemende herfstkleuren en hopelijk spotten we samen een grazend hert! Hoe dan ook, we garanderen je een geslaagde dag in de prachtige natuur!

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s